Vi stöttar kollegor

Vi stödjer insamlingar till skadade kollegor genom egna insamlingar, försäljning av produkter till förmån för insamlingar samt vi hjälper till att sprida informtion om insamlingar. Vi har varit med och stöttat insamlingar sedan starten och vi tycker detta är en viktig del i den tunna blå linjen.

Vår amition är att ena blåljusyrken samt att ena poliser och skapa en gemenskap i yrket. Poliser är på olika sätt utsatta och kämpar om en dräglig arbetssituation och vi anser att det då är viktigt att visa att vi är enade. Även övriga i samhället kan visa sitt stöd genom att sprida budskapet om den tunna blå linjen. 

Har ni någon kollega som skadats eller drabbats av sjukdom och behöver hjälp kan ni kontakta oss för en dialog om hur vi tillsamans kan hjälpas åt och hjälpa till. Vi kan ta fram unika proukter till förmån för en specifik insamling. Tveka inte att höra av er. 

 INSAMLINGAR/SPONSRING:

Insamlingar presenteras inte längre på denna sida utan besök www.blaljusisamverkan.se för att se pågående insamlingar.


Thin Blue Line sponsrar aimchallenge.com/ med priser till tävlingen. Anmäl er på deras hemsida! AIM LINDVALLEN 4/8-18.

 


 

INSAMLING AVSLUTAD
En kollega med familj har utsatts för ett mycket grovt angrepp genom att familjens bostad beskjutits under natten då familjen låg och sov. Med hänsyn till de drabbade kommer vi inte namnge vem som utsatts men vi har beslutat att starta en insamling till förmån för familjen.
Syftet med insamlingen är att familjen skall få möjlighet att umgås, ta hand om varandra och bearbeta det som hänt.
Vi har beslutat att sälja vår halsduk Thin Blue Line för 100 kr där hela överskottet oavkortat går till insamlingen.
Det finns också en möjlighet att skänka en slant. Swisha valfritt belopp till 0706537810 Emma Lundholm.
Insamlingen avslutas senast onsdag kväll 1/11


Thin Blue Line stöttar biografin med polisen Christer Nordström, en av de mest kända av presstalespersonerna. Han ska under flertalet avsnitt berätta om sina 47 år som polis.

Klicka här för att komma till avsnitten


 

 Thin Blue Line skänkte priser till Svenska Polismästerskapen i IPSC-skytte.

https://www.facebook.com/SPMipsc/


 Sponsring Stockholms polisens tjänstehundsklubb

Thin Blue Line sponsrar POLISHUNDS SM med vinster.


 Sponsring Polis SM i orientering 2017, Göteborg

Thin Blue Line sponsrar tävlingen med vinster.


 INSAMLING AVSLUTAD

Knappt har tårarna torkat, då vi återigen får ta farväl av en kollega som tvingats göra den största uppoffringen.

Käre kollega. Du vandrar nu längs evighetens stig, i evighetens tjuvjakt. Du bär samma uniform som oss, med samma märke på våra armar. Detta märke talar inte bara om att vi har samma yrke, det talar om att vi tillhör samma familj. Som familj, är det också vår plikt att ta hand om den familj, genom blod, som du efterlämnar. Titta på oss ovanifrån, var med oss och håll vår rygg, så ska vi vara med, stötta, och hålla rygg åt De Dina. Vila i frid käre kollega! Vi har vakten från och med nu..

__________________________________________________

Det är dags att återigen göra en insamling till vår omkomne kollegas anhöriga.

Swish sker till: 0702595348, Tomas Hägg

Bank SEB: 5694 06 699 49

Insamlingen pågår fram till 31/8 24:00.

Nu är det dags att ta hand om de som behöver det mest och visa vad den tunna blåa linjen är till för! I samarbete med sveriges största forum för poliser på Facebook och UMF.

Vid frågor kan ni maila info@thinblueline.se


INSAMLING

AVSLUTAD 2017-06-30

Käre kollega

Det är vår blåa plikt att stötta dina kolleger, dina vänner och dina anhöriga. Vi delar inte det röda blodet i våra ådror men vi delar din uniform och det blåa blodet i våra hjärtan. Det gör att vi tillhör samma familj.

Du har gjort den största uppoffringen. Du gav ditt liv när du skyddade andra.
Vaka över oss andra ifrån den blå himlen, vila i frid. Vi har vakten från och med nu.

Hulken, du spårar nu tjuvar i evighetens spår. Du och din förare kommer aldrig att glömmas bort.
----------------------------------------

Då startar vi igång en insamling för våra omkomna kollegor, hundförare och hund. Ingenting vi gör kan göra olyckan ogjord men vi kan tillsammans försöka göra en framtid någorlunda enklare för trots det tragiska som inträffat fortsätter räkningar och utgifter att vara en del av det dagliga livet. En sjukskrivning pga sorg eller en extra lång ledighet kan tära på ekonomin och då ska det inte bli ett hinder att få sörja.

Swish är det som gäller alternativt bankkonto.

0706046520 (Mottagare: Fredrik Arvidsson)
9023.99.603.88 LÄNSFÖRSÄKRINGAR

Nu är det dags att ta hand om de som behöver det mest och visa vad den tunna blåa linjen är till för!

I samarbete med sveriges största forum för poliser på Facebook och UMF.

Vid frågor kan ni maila info@thinblueline.se

 

 


Just nu avsätter vi överskott till uppstarten av en blåljusstiftelse som  kommer presenteras under våren. Thin Blue Line är en av initiativtagarna och grundarna till stiftelsen somm kommer premiera kollegor som gör något extra eller som är i behov av stöd. Arbetet med stadgar m.m. pågår för fullt och dessa kommer finnas här på sidan under en egen flik.

Stöd vår verksamhet och visa att du tar avstånd från kriminalitet och våld genom att bära den tunna blå linjen, Thin Blue Line. 


Under Polis SM i fotboll kommer Thin Blue Line sponsra verksamheten och det kommer finnas möjlighet att köpa produkter under tävlingen.


 INSAMLING Skjuten kollega i Danmark AVSLUTAD

Thin blue line stöttar The Thin Blue Line i Danmark med insamlingen till förmån för vår kollega som blev skjuten i tjänsten.


 INSAMLING AVSLUTAD

Till minne av brandmannen "Krille" som omkom i en tragisk olycka i tjänsten i Munkedal den 26 april 2016.

Policesweden, firefightersweden samt ambulancesweden hjälper arbetskamrater och räddningstjänsten Mitt Bohuslän att göra en insamling till förmån för Krille.

Vi säljer armband av fallskärmslina där allt överskott går till insamlingen. Det går också bra att ge ett bidrag via Swish eller bankkonto hos SEB.

 SWISH: 1234203543

SEB: 51401004548

 Vid frågor kan ni kontakta infopolicesweden@gmail.com eller Jonas Albertsson, räddningstjänsten Munkedal 010-1615549.


 

INSAMLING AVSLUTAD

 

Thin Blue Line skänkte pengar till insamlingen till förmån för kollegorna som var med om den tragiska olyckan i Fredrika där en polisbil körde av vägen och hamnade i vatten. En kollgea avled på plats och den andra skadades allvarligt men överlevde.