2016-07-09 05:00
Anders

Vi stöttar kollegor

Vi stödjer insamlingar till skadade kollegor genom egna insamlingar, försäljning av produkter till förmån för insamlingar samt vi hjälper till att sprida informtion om insamlingar. Vi har varit med och stöttat insamlingar sedan starten och vi tycker detta är en viktig del i den tunna blå linjen.

Vår amition är att ena blåljusyrken samt att ena poliser och skapa en gemenskap i yrket. Poliser är på olika sätt utsatta och kämpar om en dräglig arbetssituation och vi anser att det då är viktigt att visa att vi är enade. Även övriga i samhället kan visa sitt stöd genom att sprida budskapet om den tunna blå linjen.

Har ni någon kollega som skadats eller drabbats av sjukdom och behöver hjälp kan ni kontakta oss för en dialog om hur vi tillsamans kan hjälpas åt och hjälpa till. Vi kan ta fram unika proukter till förmån för en specifik insamling. Tveka inte att höra av er.

Stiftelse

Thinblueline.se / policesweden på facebook samarbetar med www.thinredline.se www.thinwhiteline.se och www.rapsevent.se

Vi kommer gemensamt starta en insamlingsstiftelse under arbetsnamnet suport thin line där alla pengar oavkortat kommer gå till skadade kollegor. Arbetet är i full gång och vi hoppas kunna lansera vår stiftelse suport thin line under hösten.

Vårt motto, support thin line, är grundtanken bakom stiftelsen.

Mer information kommer löpande angående startadenet av stiftelsen suport thin line.