Hem » KAFFE » Snutkaffe malet, 250 gram
  • Snutkaffe
  • Snutkaffe
  •  

Snutkaffe malet, 250 gram

1 2 3 4 5
(3.4/5) Baserat på 19 betyg.
Artikelbild: Snutkaffe malet, 250 gram
Artnr: TBL7001
Artikelnamn: Snutkaffe
129,00

Beskrivning

Gott kaffe, på riktigt!

Köp vår helt egen blandning av malda kaffebönor rostat av Michel Brode som äger The Beautiful Bean. Kaffet säljer vi till förmån för insamlingsstiftelsen blåljus i samverkan och vi skänker därför 10% av priset oavkortat till stiftelsen. Du kan läsa mer om stiftelsen på hemsidan www.blaljusisamverkan.se

SMAKPROFIL
Fyllig, mörk choklad, nötig med lite kryddiga toner.

ROSTNINGSGRAD
Mellan-Mörkt
Bryggmalet

SORT
Brazil, Cerrado Mineiro
Nicaragua, Flor Silvestre
Indonesia, Flores Robusta

  The Beautiful Bean är ett mikrorosteri med bas i Morgongåva. Rosteriet startades våren 2016 av Michel Brode, som samma år vann en silvermedalj i SM i kafferostning. Det som genomsyrar detta rosteri är att fokus inte bara ligger på att hitta råkaffe med exceptionellt bra egenskaper, utan även att kaffet ska vara producerat på ett socialt och miljömässigt hållbart sätt, med schysta villkor i alla led. Genom att aktivt vara med och påverka varje steg i processen vill man hjälpa till att driva utvecklingen mot en bättre (kaffe)värld.

- Vi bryr oss om hög kvalitet kaffe, men vi bryr oss också om de människor som producerar, bearbetar, distribuera, rosta, servera och dricka det, liksom vår värld och miljö. Därför arbetar vi hårt för att hitta kaffe som är både enastående och producerad på ett etiskt och miljövänligt sätt. Vi hoppas att vi, genom våra ord och handlingar som ett företag och som individer, kan skapa positiva förändringar. Detta är en värdegrund som driver oss framåt.

Vi älskar kaffe världen med alla dess variationer och subtila smaker och vi njuter av samverkan och samarbete som behövs för att ge dessa vackra bönor från en gård till din kopp.

/Michel - Founder, Roaster

Specifikationer

Dokument (0)

Omdöme

Lämna ett omdöme

Omdöme (0)

Dela

Blogga om