Tryck din egen tröja hos oss!

Vi har eget tryckeri och hjälper gärna till att ta fram förslag på tryck. Vi har snabba leveranser och mycket hög kvalité på våra tryck.

Samtliga värmetransfer är certifierade enligt STANDARD 100 by OEKO-TEX®. Det innebär att värmetransfern uppfyller klass 1, det strängaste kravet, och garanterat inte innehåller hälsoskadliga ämnen. Värmetransfern är därför godkänd för att appliceras på ekologiska textilier samt textilier och textila leksaker som används av spädbarn och små barn under tre år. Naturligtvis är värmetransfern helt fri från ftalater, det vill säga mjukgörare för plast.

För att säkerställa certifieringen kontrollerar SWEREA årligen produkten samt validerar OEKO-TEX® certifikatet. Ni kan följa Länken för att validera samtliga nu gällande OEKO-TEX® certifikat för samtliga textilleverantörer. Vårt OEKO-TEX® certifikat hittar du via länken: STANDARD 100 by OEKO-TEX® Ö 99-093.

Hot Screen som levererar våra transfertryck är nordens första transfertryckeri som certifierats enligt ISO 9001:2015 och ISO 14001:2015

Vi använder utrustning av högsta kvalité för bästa resultat.

 

Vi trycker på fram och baksida samt ärmar. Vi trycker i valfritt antal färger och motiv.

Tryck med polislogga säljs endast till anställda inom polismyndigheten och vid order krävs en bekräftelse på anställningen. Det är beställaren som ansvarar för att alla tryck är godkända och att tillstånd finns för eventuella loggor.

För mer info och priser kontakta:
kundtjanst@thinblueline