Blåljus I Samverkan

Insamlingsstiftelsen Blåljus I Samverkan är bildad med syftet att med insamlade medel kunna bistå kollegor inom Polis, Räddningstjänst och Ambulanssjukvård i olika former. Stiftelsen kommer inte bedriva någon form av näringsverksamhet och är helt transparent för insyn. Thin Blue Line sponsrar via sin försäljning på thinblueline.se stiftelsen ekonomiskt och bidrar till att stiftelsen kan bedrivas helt ideelt och utan stora administrativa kostnader. 

Insamlingar

Via Facebooksidorna Thin Blue Line - Sweden, Thin Red Line - Fire&Rescue Sweden och Thin White Line - Ambulance Sweden har vi tidigare gjort insamlingar till förmån för kollegor som skadats eller förolyckats i tjänsten. Insamlingsstiftelsen skall i fortsättningen sköta dessa insamlingar tillsammans med de nära kollegorna som ansöker om hjälp via stiftelsen. En förutsättning är också att kollegor aktivt deltar i arbetet under insamlingen.

Har du en kollega som aktivt bidrar till en bättre arbetsmiljö kan du även ansöka om ett stipendium till kollegan. Skriv i ansökan vad kollegan bidrar med och hur ni tänker att stipendiet skall användas så tar vi upp det i styrelsen.

Ansökan om medel eller hjälp med riktad insamling gör man via vårt kontaktformulär.

Sponsorer

Företag och organisationer är välkomna med bidrag och kan då som givare använda sig av vår logotyp i sin marknadsföring.

Kontakta Oss

Vi svarar främst via kontaktformuläret på sidan och i andra hand av stiftarna i styrelsen.

Pär Johansson 0702-142563

Anders Hallqvist 0763-200588

Jonas Borgström 0763-961596

www.blaljusisamverkan.se