Hem » STRUMPOR » Kombopack 2 par Ull + 1 par Merino
  • Hikingsstrumpor ProTrekk och Merino Pro
  • Merino Pro
  • Pro Tek
  •  

Kombopack 2 par Ull + 1 par Merino

1 2 3 4 5
(0/5) Bli först med att betygsätta.
Storlek:
Artikelbild:
Artnr: 1992115039
Artikelnamn: 2+1 Ull + Merino strl 35-39
269,00
Artikelbild:
Artnr: 1992115045
Artikelnamn: 2+1 Ull + Merino strl 40-45
269,00

Beskrivning

Hikingsstrumpor ProTrekk och Merino Pro i en komboförpackning med 2 par Ull + 1par Merino 3 strumpor.

Pro Trekk Ullstrumpa med frottésula för Hiking och Trekking, stretch i hålfoten och över vristen. Tunn ovansida med stickade ventilationskanaler.
Merino Pro - Svenska merinoullstrumpor med frottésula. Löpare som springer ofta väljer gärna Merino Pro.

Du använder dem tillsammans eller var för sig. Pro Trekk är en ullstrumpa med frottésula som har stretch i hålfoten och över vristen med en tunnare ovansida. Bola stickar in ventilationskanaler som transporterar bort fukt. Den tunna Merinoullstrumpan stickar Bola utan tåsöm för bästa komfort och känsla.

Material ProTrekk: 60% Superwashull, 38% Polyamid, 2% Lycra
Material Merino: 90% Merinoull, 5% Polyamid, 5% Lycra.
Bola använder endast mulesingfri merinoull i sina produkter.

Ull är ett perfekt material som håller dina fötter i rätt temperatur. Merino är det skönaste materialet att ha närmast foten. Att använda dessa tillsammans blir perfekta vandringsstrumpor, till hiking, vandringar, trekking eller som promenadstrumpor.

Superwash-ull
Superwash ull är mjukt och skönt utan att klia. Du kan tvätta strumporna i maskin på 30-40°C MEN använd INTE sköljmedel.

Merinoull
Typ av ull som kommer från merinofåret. Finaste, mjukaste ullen som finns att tillgå. Vanligen tillverkad i Australien, Nya Zealand och i Sydamerika av etiska skäl använder Bola enbart ull som är garanterat s.k. Mulesingfri. Mulesing är bruket att skalpera bakdelen på får för att förebygga angrepp från blåflugor, speciellt på fårsorten merino vars veckiga hud gör att det samlas smuts, urin och avföring vilket attraherar flugor som lägger sina ägg i vecken. Metoden förekommer i Australien men innebär enligt kritikerna djurplågeri då ingreppet ofta görs utan bedövning.

Specifikationer

Omdöme

Lämna ett omdöme

Omdöme (0)

Dela

Blogga om