Hem » VATTENRENARE

VATTENRENARE

Rent och säkert dricksvatten - Alltid inom räckhåll!
Oavsett om du ska klättra i berg, campa eller preppa - Med LifeSaver® har du alltid rent och säkert dicksvatten inom räckhåll!

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Läget i världen är osäkert och i en krissituation är tillgången till rent vatten helt livsavgörande.
 

Med Lifesaver kan du skaffa dig ett skydd och försäkring om att alltid ha tillgång till säkert dricksvatten för din familj. Om det är för de relativt sällsynta men besvärliga situationer när det kommunala dricksvattnet blir förorenat och otjänligt att dricka, eller om du har enskilt vatten i semester-stugan eller hemmet på landet som kan ta slut i sommartorkan.

Har du bara tillgång till vatten i kranen, en damm, ett dike, en å eller älv, ja då har du dricksvatten med Lifesaver. Vårt vattenreningssystem är lätt att använda och kan användas av alla, äldre vuxna och barn. En av våra vattenflaskor kan ge rent vatten för mer än en familj, en kapacitet på 2 000 liter upp till 20 000 liter dricksvatten utan att byta filter. Detta ger dig säkerhet och uthållighet. 

LifeSaver®-produkterna är tillverkade i Storbritannien och är en vattenreningsanordning som med hjälp av tryck pressar vattnet genom ett filter. Detta tryck tvingar vattnet genom de cirka 0,015 µm (mikrometer) ihåliga fibermembranporerna i en filtreringspatron och ut genom utloppsmunstycket. Detta gör att LifeSaver® lämnar mikrobiologisk förorening bakom sig. LifeSaver® reningsteknik utgör i huvudsak en fysisk barriär mot virus, bakterier och cystor (protozoer). Inga kemikalier eller elektricitet krävs!

Detta i kombination med den unika och patenterade “failsafe”-tekniken, som säkerställer att produkten slutar fungera när filtret behöver bytas, skyddar dig som användare och ger ett oöverträffat skydd!

Lifesavers samtliga produkter är testade, verifierade och godkända enligt internationella vattenreningsstandarder; EPA (Environmental Protection Agency) Guide Standard Protocol 1987 och NSF (National Sanitation Foundation) P231 Mocrobiological Water Purifiers Protocol. 

Så funkar det
LifeSaver - produkterna är en vattenreningsanordning som med hjälp av tryck renar vattnet genom ett filter. Detta tryck tvingar vattnet genom de cirka 0,015 µm (mikrometer) ihåliga fibermembranporerna i en filtreringspatron och ut genom utloppsmunstycket. Detta gör att LifeSaver lämnar mikrobiologisk förorening bakom sig. LifeSaver reningsteknik utgör i huvudsak en fysisk barriär mot virus, bakterier och cystor (protozoer). Inga kemikalier eller elektricitet krävs!

Detta i kombination med den unika och patenterade “failsafe”-tekniken, som säkerställer att produkten slutar fungera när filtret behöver bytas, skyddar dig som användare och ger ett oöverträffat skydd!

Fyll - Pumpa - Drick
Fyll din enhet med vatten från kranen, diket, sjön, brunnen eller vattenpölen.
Använd pumpen för att rena de smutsiga vattnet genom filtret.
Nu har du rent vatten färdigt att dricka.
Det går mycket snabbt att pumpa vattnet genom filtret och kräver ingen ansträngning.

Det aktiva kolfiltret reducerar också

  • Dålig smak och doft
  • Kemikalier
  • Tungmetaller

Vattnet är fortfarande säkert att konsumera utan att aktivt kolfilter är installerat.

Filtret byter du lätt utan att behöva byta flaska vilket sparar både på plånboken och miljön. Självklart är flaskan tillverkad av BPA & BPS fritt, livsmedels klassat material.
Filtret har en ”FailSafe-teknik” - När filtrets membran är blockerat kan inte vatten passera igenom det, vilket gör att du aldrig behöver oroa dig för filtrets säkerhet. Säkerhet och trygghet för användaren!

  • Driftstemperatur, 0- +50 Grader C.
  • Lagringstemperatur, minus 10- +50 Grader C

 

PRODUKTERNA KOMMER INOM KORT

VATTENRENARE